måndag 23 februari 2009

12+0

Idag var Maja a.k.a. jordmor här för att fira 12+0! Det firades med semlor för alla bagerier hade lagt ner sitt bakelsebakande några dagar till förmån för semlorna och den annalkande fettisdagen.
Bebisen i magen har även fått ett arbetsnamn: bönan. Vi valde mellan bönan, ärtan och räkan men kom fram till att det var bäst associationer till bönan. Grattis bönan 12 veckor gammal!

8 kommentarer:

  1. hanna upplyste om att jordmor/jordemor = barnmorska! det vill jag inte vara!

    SvaraRadera
  2. Vaa är det sant? Haha nej men då måste vi komma på ett nytt namn.. Bara inte fadder, det är mitt värsta.

    SvaraRadera
  3. Alltså, vad skulle ni göra utan mig. Jag paxar ansvar för bönans allmänbildning.

    SvaraRadera
  4. alltså jag vet inte, bara ikväll har det framkommit att hanna inte är bekant med vare sig creme brule, brännare till creme brule eller carl-jan granqvist...

    SvaraRadera
  5. va? herregud creme brule borde höra till var människas allmänbildning! men granqvist? Hade ingen aning, fick wikipedia upp honom och visst jag känner igen honom men måste man kunna namnet?

    SvaraRadera
  6. omg plz! jag tycker att man måste kunna namnet, men alltså han var på teven och hanna visste inte vem han var. han pratade tillochmed.

    SvaraRadera
  7. Meh, nu har jag googlat både crème brûlé (lägg märke till den korrekta stavningen också tack) och Calle G. Det förra verkar svinäckligt och den senare är Filipstads ambassadör. Min farfarsfar var i alla fall landshövding, just saying. Jag ska bara lära bönan intressanta saker, om goda efterrätter som glasståg (som NI aldrig hade hört talas om) och olika ord för barnmorska.

    SvaraRadera