onsdag 19 augusti 2009

vad är det för tid?

Alltså jag vet inte om jag tror på det här. Det skulle vara som att kroppen "satsar" när det är goda tider. Satsa = pojke = det bästa? Och borde inte könsfördelningen se lite annorlunda ut i världen om det var så? Och nu är det finanskris = att vi får en flicka? Det vore bra för nu har vi ett skitbra flicknamn som båda gillar skarpt (vilket aldrig hänt innan). De bra pojknamnen lyser tyvärr fortfarande med sin frånvaro.

4 kommentarer:

  1. men alltså med det namnet så måste det bli en tjej! jag tänker också att det rent statistiskt borde bli det, alla jag känner som har fått barn på senaste tiden har fått pojkar, nu är det dags för en tjej. (med världens finaste namn!)

    SvaraRadera
  2. Det är verkligen mycket svårare att komma på pojknamn. Undrar hur det kommer sig? Det måste ju finnas fina pojknamn... Hm..

    SvaraRadera
  3. Jag kommer faktiskt på många fina pojknamn som jonas säger "det låter som en gubbe" om. Det är just det jag gillar! Men inte han tydligen. :(

    SvaraRadera
  4. Maja jag älskar din känsla för statistik. Eftersom mina namnförslag blir nedröstade hela tiden tänker jag två mina händer och fokusera på att ladda inför allmänbildandet istället.

    SvaraRadera