lördag 12 september 2009

rapport vecka 40+2

Fram till den nionde hade jag verkligen inga problem med att vänta men nu börjar det verkligen bli tråkigt. Dagarna går så långsamt och vi är så nyfikna nu och vill bara att bönan ska komma ut nångång. Det bästa är att ha saker att göra. Lunch med Maja, skola och idag har vi varit och kollat på ljudsystem. Köpt två riktigt bra högtalare, bara en schysst förstärkare som fattas, sen blire kalasljud i vår lägenhet. Det muntrar upp lite. Nu ska vi äta en napoleonbakelse vi nyss köpte på konsum för det var kampanj den här veckan. Det muntrar också upp. Och 13 kronor styck, det är ju som hittat!

4 kommentarer:

  1. Vad äre för högtalare? Köpta i butik eller blocket? jag behöver ju också bygga ett soundsystem...

    SvaraRadera
  2. Dom är köpta på mediamarkt, vi kollade där och på Hifiklubben och när man väl tar sig tid och lyssna och har med en skiva så man kan jämföra hör man vilken ENORM skillnad det är mellan olika högtalare. Nu måste vi bara fundera på var vi ska ha dom och hur vi ska fästa dom, det var knepigare :(

    SvaraRadera
  3. om du har tråkigt och det passar så får du supergärna komma förbi lina sandells plan någon dag. om bönan ändå ska sega sig lixom. vi kan lära dig hur man gör langos! :)

    SvaraRadera